by • 11 februari, 2009 • NyheterComments (0)258

9 Alla hjärtans dag-program till din iPhone

Alla hjärtans dag-iphone

På lördag är det Alla hjärtans dag och det börjar därmed bli dags att planera sina tema-inköp till iPhonen eller sin iPod touch. På App Store hittar vi ett rejält utbud av Alla hjärtans dag-program och här är ett urval.

Lovetricity – Gratis

Låter två personer lägga sina tummar på respektive sida av enheten och sedan analyserar programmet vilka kemikalier som finns i mellan er, resultatet kan bli allt i från On Life Support till Heaven Sent. Någon som helst verklighetsförankring? Nej. Charmigt party-spel? Ja!

Match Maker – Valentines Day – Gratis

Ett klassiskt memory-spel men med kärlekstema, perfekt för dig som har din käraste på språng eller kanske håller på att leta reda på en, det går nämligen att tävla mot andra.

LoveJive – Vallentines Day – Gratis

Ännu ett spel med hjärtetema, den här gången ett Bejewled-liknande sådant.

Send-a-Bouquet (Valentines Edition) – 15 kronor

Programmet låter oss skapa digitala blommor och sedan applicera på riktiga kort, perfekt för dig som inte kan erkänna att du glömt bort den viktiga dagen.

iLuv Bubbles – 7 kronor

Bubbles är så klurigt att med ett finger kan du värma upp bubblorna från blåa till röda, men med flera fingrar (säg du och din partner) kan ni förvandla bubblorna till hjärtan! Sockersött så det förslår!

400 pickup lines – 7 kronor

Nu snackar vi. För dig som inte har möjlighet att nyttja de andra programmen. Går att välja mellan bästa, suggestiva, riktigt sliskiga samt 10 stycken som du bör undvika.

Valentine’s Countdown – Gratis

Räknar ner till den stora dagen, du får själv välja tillhörande musik och bakgrund.

Spread the love this Valentine’s Day – 7 kronor

Utöver att hålla koll på det viktiga datumet så tipsar programmet om fina kärleksfulla saker att säga när det väl är dags.

I Love You – 28 kronor

En herrans massa fina ord och meningar att säga, indelat i kattegorier. Du kan till och med skapa epost-meddelande av  orden.