by • 10 september, 2010 • NyheterComments (4)373

Adobe återupptar utvecklingen av Packager for iPhone

ipad_flash_cs5

Adobe har kommit med ett uttalande på Adobe Featured Blogs med inlägget Great News for Developers där de berättar att de återupptar utveckling av Packager for iPhone till Adode Flash CS5.

    The feature is available for developers to use today in Flash Professional CS5, and we will now resume development work on this feature for future releases.

Utvecklingen lades ner i slutet av april efter att de inte fått något gehör hos Apple om att annat än C, C++, och Objective-C skulle godkännas för utveckling till iOS. Men nu ska alltså utvecklingen fortsätta. I dagsläget är den gjord för att stödja iOS 3 men man får anta att Adobe nu kommer utveckla stöd för iOS 4.1 och senare 4.2.

    This is great news for developers and we’re hearing from our developer community that Packager apps are already being approved for the App Store.

Som det verkar så har Apple redan börjar godkänna appar som varit utvecklade i Flash CS5 som varit inskickade sedan tidigare. Marknaden reagerade också så positivt på beskedet att Flash CS5 kan användas för att utveckla iPhone-appar att aktien för Adobe steg med 12%.