Övrigt

Apple börjar ersätta köp av iWork, iPhoto och iMovie för iOS

Som vi minns från Apples senaste höstevent förklarade man att fem av Apples egna appar för iOS kommer att erbjudas för gratis nedladdning till alla som köper en ny iOS-enhet. Apparna som innefattas är iPhoto, iMovie samt de tre apparna i Apples officeprogram: Pages, Numbers och Keynote. Av någon anledning innefattas inte Garageband i detta erbjudande.

Erbjudandet gäller alla som köpt en iOS-enhet från och med 1 september i år och dyker upp som en notis i App Store i samband med uppdatering till iOS 7. Men om du redan har köpt en eller flera av de berörda apparna efter 1 september verkar det nu som att Apple tänker kompensera dig.

Berörda kunder har fått eller kommer att få ett e-postmeddelande innehållandes ett presentkort på iTunes med samma värde som det sammanlagda värdet för de appar du redan betalat för. Om du exempelvis har köpt Pages och iPhoto kan du vänta dig ett presentkort på drygt hundra kronor.

[via: http://9to5mac.com/2013/10/11/apple-crediting-eligible-ios-users-who-paid-for-iwork-ilife-after-september-1st/ “9to5Mac”]

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!