by • 1 november, 2009 • NyheterComments (1)172

GPSed: En Victorinox för den aktive personen

iphone7

Programmet GPSed från företaget Shape Services har precis kommit ut i en uppdaterad version. I den nya versionen (1.6) är programmet stabilare och har även inbyggd kompassfunktion så om man skulle behöva funktionen så finns den där enkelt och lätt att komma åt.

Första intrycket av programmet är att det är mycket anpassat för den aktive användaren. Oavsett om du cyklar, går eller bestiger berg så får du mycket användbar information på ett smidigt och enkelt sätt. Du kan med GPSed se hastighetsstatistik och mycket annat gott.

När du är iväg på en tur kan du med en ganska enkel funktion göra en ny  ”resa”. Du kan lägga till positioner som du är via en Google Maps karta för att enkelt komma ihåg dem och dessutom ta bilder och få dem markerade på kartan där de är tagna via GPS-informationen.

Det kan vara lite svårt att förstå för en del i början vad GPSed går ut på och vad man använder det till, men det är lätt och enkelt förklarat som ”en Victorinox-kniv för den aktive personen”. Det kostar 7kr så om du känner att detta är något för dig är det bara att köra på!

recensionikonrecensionikonrecensionikonrecensionikon 4/5 iLove’s

GPSed är ett användbart program för den aktive personen som vill hålla koll på sina resor och äventyr för skojs skull till ett bra pris som inte kostar skjortan. Det är stabilt och har en del användbara funktioner som funkar mycket bra.

GPSed på App Store