Övrigt

Ny gratis fitness-app från företaget bakom RunKeeper

Från företaget bakom den populära tränings-appen RunKeeper kommer nu Breeze. En snygg stegräknade som dessutom motiverar dig i din träning.

På grund av att appen använder sig av M7-processorn som bara finns i iPhone 5s så fungerar den tyvärr bara på den senaste modellen. Å andra sidan så fungerar den automatiskt i bakgrunden utan att den drar ner batteritiden.

breeze_dump

Som sagt så räknar den hur många steg du tar per dag och redan vid första installationen hittar den aktiviteten fem dagar tillbaka i tiden. Målet du ska ha är att varje dag ta minst 10 000 steg och appen kommer hjälpa dig med motivationen och du får också en profil. Tydligen är jag en uggla, vad det nu innebär.

Breeze är absolut den snyggaste av stegräknarna för iPhone 5s så har du den senaste modellen ska du absolut hämta appen och låta den göra så att du kommer igång med motionerandet.

Är du redan någon som tränar och springer regelbundet är dock storebror RunKeeper att rekommendera. Kolla in filmen nedan så ser du hur Breeze fungerar.

Mer om Breeze hittar du på breezeapp.com och den är gratis i App Store.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!