by • 24 februari, 2009 • NyheterComments (7)239

Papperstidningen iLove tar paus

iLove

iLove nummer tre var planerad att komma ut i slutet av februari men tyvärr har vi inte haft möjlighet att göra klart detta nummer. Anledningen är lika enkel som krass, annonsmarknaden har tagit oerhört med stryk i och med lågkonjukturen och det som verkade gå så bra i slutet av förra året gick inte alls i början på detta.

Vi har inte på något sätt givit upp hoppet att kunna släppa fler nummer av iLove och jobbar med olika lösningar men som det är nu är det en liten paus.

Jag och resten av redaktionen vill tacka för alla glada tillrop och konstruktiv kritik, det är alla ni läsare som mejlat, ringt och skrivit i forum som gör att vi fortfarande brinner för det här projektet och det är tacke var er som vi lyckades göra världens bästa svenska Mac-tidning under ett par månader.

Vi vill också tacka alla de underbara annonsörer som såg värdet i tidningen och alla idéer och intressanta åsikter ni hade och vi vill självfallet också tacka alla fantastiska frilansare som skrev texter med stor entusiasm och brann för det här projektet lika mycket som vi gör.

Webbsidan kommer vi att jobba med i oförminskad takt.