Övrigt

Philips Hue visar upp sin widget för iOS 8

Att som tredjepartsutvecklare kunna utveckla widgets för notiscenter i iOS 8 var en av alla de nyheter som Apple presenterade under WWDC tidigare i veckan. Alla utvecklare får nu möjlighet att – efter ett regelverk, förstås – utveckla widgets som både kan vara dynamiska och interaktiva.

För användare av Philips populära fjärrstyrda belysningsprodukter i Hue-serien kommer det nog som en positiv nyhet att Philips inte ödslar någon tid. Ett koncept visades upp redan idag, och antagligen har man en widget redo för nedladdning och användning i samband med att iOS 8 lanseras.

Philips Hue screenshot conept Widget iOS 8 Cropped
I en tweet under torsdagen visade de upp ett koncept för deras Hue-widget. Fyra enkla knappar, alltid tillgängliga i notiscenter. Vi förmodar att du som användare själv kommer att få ställa in vilka scener, lampor eller grupper som widgeten ska ge snabbåtkomst till.

iOS 8 och alla tillhörande nyheter lanseras i höst. Något exakt datum har inte tillkännagivits. Läs mer om alla nyheter på vår samlingssida.

[source:https://twitter.com/philipshuedev/statuses/474624625997918209 “Philips (Twitter)”]

[related]Mer om Philips Hue[/related][display-posts tag=”philips-hue” image_size=”thumbnail” order_by=”date” order=”DESC” posts_per_page=”5″]

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!