Övrigt

Rykte: Ny MacBook Air kommer i guld och rymdgrått

Enligt uppgifter från personer som ska ha kännedom om Apples planer jobbar företaget på en kommande modell av MacBook Air som ska ha en skärm på 12-tum. Vi har tidigare skrivit om denna ryktade modell som också ska vara fläktlös och ha retinaskärm.

De nya uppgifterna kommer från webbsidan med det passande namnet A Tech Website och enligt rapporten ska denna modell komma i färger som matchar iPhone 6 – det vill säga i silver, guld och rymdgrå. Modellen väntas släppas runt mitten av 2015 efter en rad förseningar.

En MacBook Air i guld, eller en dator överlag i guld, är något riktigt udda oavsett tillverkare. Men med tanke på att Apple nu på allvar verkar ge sig in i modebranschen med Apple Watch (som också finns i guld), och då iPhone funnits ett tag i just guld, är det kanske även dags för iPad- och även MacBook-segmentet att erbjuda en modell för de som uppskattar denna lyxfärg.

[via: http://9to5mac.com/2014/09/11/new-rumor-claims-12-inch-retina-macbook-air-will-come-in-space-gray-and-gold/ “9to5Mac”]
[source: http://atechwebsite.com/2014/09/11/exclusive-apple-is-working-on-a-12-macbook-air-for-a-mid-2015-launch-in-space-grey-gold-and-silver/ “A Tech Website”]

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!