Övrigt

Svenska Krusell tror sig veta vad 5,5-tums-iPhone kommer att heta

Uppdatering: De hade fel.

Som vanligt varannat år när Apple ska ta ett steg upp i sifferserien för iPhone spekuleras det vilt i vad den nya generationen skall döpas till. Speciellt för i år, likt förra året när iPhone 5C lanserades, är att Apple förväntas lansera minst två nya iPhone-modeller, varav den ena ryktas få en skärmtorlek på hela 5,5 tum.

Gårdagens uppgifter pekade mot att Apple kommer att återinföra suffixet “Plus” i sitt utbud, men ska vi tro på svenska mobilskaltillverkaren Krusell kommer suffixet “Air” att återanvändas i iPhone-sortimentet.

På sin webbsida erbjuder Krusell redan nu mobilskal för Apples ännu ej lanserade modeller, och utöver “iPhone 6” listas även valet “iPhone Air”.

Krusell iPhone Air

Väljer man denna och försöker köpa en går det dock inte att fortsätta (du kommer till en blank sida). Huruvida Krusell faktiskt har lyckats luska redan på korrekt information eller om namnet bara är en temporär så kallad “placeholder” är i nuläget oklart.

Mobilskaltillverkare har flera gånger tidigare lyckats få tag på korrekt förhandsinformation om kommande produktlanseringar, något som anses vara viktigt för att hinna tillverka skal som passar de nya modellerna och kunna lansera dem så snabbt som möjligt efter att de släppts.

Tack till William Eriksson för inskickat tips.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!