Nyheter

4 Mobillådor som inte är totalt värdelösa

Sprid glädje på julafton!
Detta inlägg innehåller reklam genom annonslänkar för Netonnet & Webhallen

Årets julk­lapp blev “Mobil­lå­dan” vilket vi tyck­te var lika hett som kall jul­mat annanda­gen. Men om du nu skall köpa en Mobil­lå­da till den som har allt så var­för inte pas­sa på att köpa en som som lad­dar den sam­tidigt?

Ander­s­son Wire­less charg­er på bilden ovan lad­dar både trådlöst och med kabel för alla behov. Ander­s­son må vara ett låg­bud­get-märke men den här bjässen lev­er­erar på de fles­ta fron­ter, vad sägs om Qi-laddning upp till 10 W och Pow­er Deliv­ery 30 W över USB‑C och Quick Charge 3.0 (Bra för dig som har en Xiao­mi-tele­fon eller Sony-mobil utan USB‑C) Den klarar Lad­da upp till sex enheter sam­tidigt med en max utef­fekt på 55w.

Har du lite större enheter får vi kol­la på box­en med det myck­et ped­a­gogiska nam­net “Stil­ren laddsta­tion i kom­pakt design för fem enheter”, även den från Ander­s­son där även surf­plat­tor får plats.

För det lil­la kalaset där bara iPhone-använ­dare är inbjud­na har vi mer utav en plat­ta för tele­fo­nen och Apple Watchen, för helt ärligt, är inte klock­an det störs­ta prob­lemet vid samkväm? Plat­tan het­er Belkin Wire­less Charg­ing Dock.

Mophie har även de en allde­les nylanser­ad vari­ant där du kan lad­da en extra enhet, tex dina Air­Pods eller annat, den het­er mophie 3‑in‑1 Wire­less Charg­ing Pad.

Tip­sa gär­na om fler lådor och plat­tor som lad­dar flera enheter!

Kommentarer