Skrivet den 30 november 2018 kl 10:56 av Android2 kommentarer221

Xiaomi kommer till Tre
Fler rimligt prisvärda telefoner till Norden

Precis som i många andra länder kommer Tre erbjuda telefoner från kinesiska Xiaomi (Uttalas Tja-å-mi). Detta sker från och med 7 december och från början är det Redmi 6A och Mi 8 som blir tillgänglig i de fysiska butikerna och på internet.

Därefter kommer antal mobiler utökas successivt. Men också andra produkter från Xiaomi vilket kan vara i princip vad som helst för det bolaget sätter in mikrochip i precis vad som helst som går att sätta in chip i.

Vill du inte vänta på fler mobiler och annat från Tre så blev det nyligen klart att Xiaomi tar sig in i landet via en annan svensk distributör också.

Prisexempel
Redmi 6A finns till försäljning från och med 7 december. Exempel på pris med abonnemang 3Surfa 10GB: 349 kr/mån. Kontantpris 1 395 kronor.

Mi 8 finns till försäljning från och med 7 december. Exempel på pris med abonnemang 3Surfa 10GB: 399 kr/mån. Kontantpris 5 495 kronor.

Via Tre. (Affiliatelänk)

2 Responses to Xiaomi kommer till Tre

  1. Ludvig Elmquist skriver:

    Uttalas inte tjaåmi. Tjao-mi är korrekt.

  2. Marcus Attefors skriver:

    Inte enligt deras egna press release:

    ”Världens fjärde största mobiltillverkare Xiaomi (som på svenska uttalas Tja-å-mi) är fortfarande helt okänd för de flesta svenskar. Men detta kommer att ändras när Xiaomi nu utökar sin närvaro genom samarbetet med East & West Distribution AB som blir den officiella distributören för Sverige.”