Teknikveckan

Vill du nå ut till 135 000 teknikambassadörer?

Som från ingenstans dök Teknikveckan upp på det svenska medielandskapet under 2019 och nu är det svårt som svensk konsument att följa vad som händer inom konsumentteknik utan att vi dyker upp i både text, ljud och video.

Snabbt har vi etablerat oss som den största och mest tongivande YouTube-kanalen inom segmentet samtidigt som vi lockar flest teknikintresserade till vår podd varje vecka. Däremellan umgås vi med våra läsare här på Teknikveckan.com och det moderna sociala medier-inspirerade forumet Bubblan. Våra läsare och lyssnare är tidiga adoptörer som hela tiden söker nya lösningar där Teknikveckan fungerar som en länk mellan producent och användare.

För våra besökare är automatisering och smartare processer, så väl som användarvänliga och stilfulla lösningar, en drivkraft. Oavsett om det rör sig om flöden på arbetsplatsen eller tända lamporna där hemma.

Utöver Teknikveckan så driver vi även 99mac – ett renodlat vattenhål för alla som vill läsa det senaste om Apple och deras produkter och diskutera det med likasinnade.

För att sammanfatta: Teknikveckan är Sveriges enda flerkanalslösning som interagerar med beslutsfattare inom teknik, både i hemmet och på arbetsplatsen och erbjuder dig som lösningar där Teknikveckan fungerar som en modern länk mellan producent och 135 000 användare.

Är du intresserad av att annonsera på våra plattformar? Kontakta oss för mer information.

*Veckostatistik: Ca 25 000 unika besökare på Teknikveckan.com,  Ca 40 000 unika besökare på 99mac.se, 5 100 poddlyssnare, 40 000 visningar på YouTube samt exponering på Sveriges största nätverk av Teknikrelaterade grupper på Facebook med ett kombinerat medlemsantal på 25 000 personer.

Comments are closed.