Skrivet den 12 February 2019 kl 11:19 av Nyheter, Spel4 kommentarer628

Apex Legends har nu 25 miljoner spelare
Tog sju dagar!

Free-to-play blir ett allt mer pop­ulärt sätt att lansera nya spel på, där själ­va spelet är helt gratis men sedan finns det kos­metiska pry­lar att köpa i själ­va spelet. Ett spel som är på mån­ga läp­par just nu är Apex Leg­ends.

Det var för bara ett par dagar sedan vi skrev att spelet har kom­mit upp i hela 10 miljon­er spelare på endast tre dagar och nu har nya siffror kom­mit in. Respawn Enter­tain­ment som har utveck­lat spelet med­de­lar att Apex nu har hela 25 miljon­er reg­istr­erade spelare och det­ta har man upp­nått på 7 dagar.

Ett annat Free-to-play-spel som nog ska ans­es som Apex störs­ta konkur­rent är Fort­nite och hit­tills så väx­er Apex i en bety­dligt snab­bare takt än vad Fort­nite gjorde vid release. Men det är ett bra tag kvar tills Apex är uppe i Fort­nites spelar­bas som i novem­ber för­ra året låg på över 200 miljon­er spelare. Det­ta tack vare att spelet även finns till­gäng­ligt på mobi­la enheter utöver PC och kon­sol­er.

Via The Verge

4 kommmentarer på Apex Legends har nu 25 miljoner spelare

 1. Anders Malmgren says:

  Nu har jag dålig koll på den­na typ av spel, men är det inte en rak klon av Over­watch?

 2. Nä, mer känsla av Titan­fall men utan sto­ra rob­o­tar typ =)

 3. Anders Malmgren says:

  Tyck­er pacen och art­stylen är väldigt likt. Men aldrig spelat Over­watch. Spelar bara mil.sims.
  Måste vara svårt pro­fil­era sig i en värld med snarli­ka spel, men de har ju lyckas säl­ja 25 miljon­er ex på en vec­ka, så det verkar fungera :D

 4. Linou Gertz says:

  Det ryk­tas nu att de ska åter­in­föra mechas (rob­o­tar) i spel­mo­mentet, då kan det på all­var bli en intres­sant utmanare mot andra Bat­tle Roy­al-spel imo. Nu känns det som ett i mäng­den.