Skrivet den 29 november 2018 kl 07:20 av AppleKommentarer inaktiverade för Apple: iPhone XR är vår bäst säljande telefon355

Apple: iPhone XR är vår bäst säljande telefon
That’s all folks

Apple har sedan tidigare valt att inte gå ut med några siffror på hur många telefoner de faktiskt säljer. Att det kommit rapporter om att Apple har minskat produktionen av sina telefoner de senaste månaderna och för iPhone XR så ska de ha varit tvungna att minska produktionen vid två tillfällen på grund av minskad efterfrågan. Det har gjort att det spekulerats friskt i hur det egentligen går för iPhone.

Nu går Apples Vice President of Product Marketing Greg Joswiak ut och säger att iPhone XR har ”varit vår mest populära iPhone varje enskild dag sedan dess att den blev tillgänglig.”

Framöver så blir det nog inte mer information än så här när det kommer till hur det går för Apples iPhoneförsäljning. Men att iPhone XR säljer bättre än de andra iPhone modellerna kan bero på att den har mycket av kraften och funktionerna som XS och XS Max har medan den börjar på 9495kr jämfört med XS som börjar på 12795 och 13995 för XS max.

Apple säljer sina även sina iPhone modellerna från 2017 och 2016 som är iPhone 8, 8+ och 7, 7+. De här telefonera är fortfarande mycket kompetenta med en avsevärt lägre prislapp som startar på 5795kr.

Det här motsätter emellertid inte de rapporter om minskade beställningar – läs vår analys om varför.

Cnet

 

Comments are closed.