Skrivet den 25 januari 2019 kl 05:49 av Android, AppleKommentarer inaktiverade för Apple Music uppdaterad för Android-plattor162

Apple Music uppdaterad för Android-plattor
Bättre sent än aldrig.

Det var i december förra året som betaversioner av 2.7.0 av Apple Music för Android visade upp att Apple Music nu skulle fungera för plattor med Andriod.

Användargränsnittet är inte bara ett uppblåst telefongränssnitt utan tar användning av hela plattans skärm genom att låta användaren få tillgång till kategorier så som listor och musikvideos utan att behöva öppna upp dessa separerat. En ny navigeringsbar under Sök låter även användare hoppa direkt till populära kategorier utan att behöva söka sig alltför djupt ner i Apples menysystem.

Bild: AppleInsider

Uppdateringen säger sig även innehålla förbättringar av appen och prestationen av den i allmänhet. Appen har inte blivit ordentligt uppdaterad sedan augusti 2018, då apple skickade ut stöd för Android Auto. Att det dröjt så här länge för androidplattor att få ett bra stöd för Apple Musik är inget konstigt då Apple har en historia av att behandla sina appar på Android mindre snällt med nya funktioner långt efter att de kommit till iOS. Apple Music till iPad lanserades redan 2015 tillsammans med iPhone.

Senaste version av Apple Music för Android finns tillgänglig på Google Play Store.

AppleInsider

Comments are closed.