Skrivet den 3 april 2019 kl 20:08 av Apple7 kommentarer496

Apple visar upp Powerbeats Pro
Blir dina för 2790 kronor

Det Apple-ägda Beats visade idag upp sina nya träningslurar Powerbeats Pro som är ett par trådlösa hörlurar som lanseras nu i maj.

Powerbeats Pro har, precis som de senaste AirPods-hörlurarna det senaste H1-chippet som ger längre räckvidd, snabbare uppkoppling och möjlighet att använda ”-Hej Siri”-kommandot. Apple beskriver ljudet i hörlurarna som kraftfullt, balanserat och de stänger brus utifrån ute – tack vare att de är in-ear.

Hörlurarna tål även vattenstänk och svett och det finns fysiska knappar på hörlurarna där man kan ändra volym, svara på inkommande samtal och byta låt. Precis som med AirPods reagerar hörlurarna om de tas ut ur öronen och pausar då automatiskt musiken.

När det kommer till förvaring av hörlurarna så ser vi samma lösning som med AirPods där de placeras i ett medföljande fodral där de även laddas. Batteritiden är på nio timmar och totalt så får man 24 timmars speltid om man räknar med antalet gånger som hörlurarna går att ladda upp i det medföljande fodralet. De har även något som kallas Fast Fuel och med fem minuters laddning får man ut 1 1/2 timmes extra speltid. Tyvärr har själva förvaringscaset inte stöd för laddning via Qi, utan kabel måste användas.

Hörlurarna kommer att lanseras i maj och prislappen ligger på 2790 kronor, vill ni läsa mer kan ni klicka er vidare här.

Kommentarer

 1. Erik says:

  Mja… Hoppas på ett par uppdaterade BeatsX :thinking:

 2. Thor says:

  Kan ändå tänka mig att köra ett par sådan på gymmet eller i löpspåret

 3. Marcus_Attefors says:

  På gymmet, hade nog inte kunnat ha dom på stan :-/

 4. Mathias_Severyd says:

  Äsch! Nu e du larvig… Du skulle va sjukt snygg i dom där nu, kbk!!!

Fortsätt snacket i Bubblan!