Skrivet den 8 november 2018 kl 12:31 av Apple1 kommentar536

Ars Technica säger sitt om iPad Pro
Både ris och ros

Ars Technica är kända för sina väldigt detaljerade recensioner av teknikprylar och nu är dom äntligen klara med testet av Apples senaste iPad Pro.

I det stora tycker Ars Technica att det är en imponerande surfplatta speciellt när det kommer till prestanda och skärmen på 120Hz är ger en snabb respons vilket är perfekt för dom som illustrerar. Den nya designen gillas starkt och Ars tycker den är bekvämare att hålla, mer attraktiv samt mer effektiv. Att det även finns ett alternativ med 1TB lagring och 6GB RAM gillas också då det öppnar upp helt nya dörrar.

Men det var inte bara ros man gav Apple utan att man inte kan koppla in extern lagringmedia via USB-C gillade dom inte, inte heller att hörlursuttaget är borta – en sådan här produkt behöver ett sådant uttag enligt Ars. Avsaknaden av en trackpad gör att det blir jobbigt att redigera och jobba med text på iPad och för att få en bra upplevelse så kräver det att man köper till pennan och deras tangentbord.

Sist men inte minst så säger Ars samma sak som flera andra – iOS är flaskhalsen för iPad Pro. Det finns så mycket potential i hårdvaran men iOS gör att det blir svårt att byta ut sin dator mot iPad.

Är ni sugna på att läsa hela recensionen kan ni klicka er vidare här.

Källa Ars Technica

En kommentar på Ars Technica säger sitt om iPad Pro

  1. Superkonna skriver:

    Lite trist att man inte längre kan använda Apogee Jam för att koppla in gitarren och spela in. Om man vill höra vad man håller på med alltså. Bluetooth går inte att använda då pga delay.