Skrivet den 25 april 2019 kl 13:57 av Apple9 kommentarer682

Ett nytt koncept på hur watchOS 6 skulle kunna se ut
Inte så dumma saker.

Det har kommit en hel del rykten om nästa stora version av iOS men när det kommer till watchOS har det inte varit mycket aktivitet. Nu har en person vid namn Jake Sworski gjort ett koncept av watchOS 6 där han visar upp hur han hade velat att det skulle se ut.

Jake har fokuserat en hel del på hälsa och har lagt till flera nya funktioner så som att logga vad man dricker och äter och att kunna logga sin sömn. Även översikter ska vara tydligare och man ska enkelt kunna starta ett träningspass som man kan lägga till som favorit och komma åt snabbare.

Det ska även vara lättare att integrera med sina andra enheter med samma iCloud-konto och i klockans kontrollcenter så ska man kunna låsa sin iPhone, pinga den och även kontrollera musik och annat som spelas.

I hem-appen på klockan så kan man nu även styra samtliga tillbehör som finns inte bara favoriterna och urtavlor ska automatiskt ändras beroende på var du befinner dig eller tidpunkt. Mappar på hemskärmen är också en ny funktion som ska ge en bättre överblick så man enkelt kan ta sig till rätt app snabbare.

Själv hoppas vi egentligen bara på en sak och det är att det öppnas upp så tredjepartsutvecklare kan skapa urtavlor till Apple Watch, och hur det blir med den saken får vi se i Juni på WWDC. Vill ni se mer av Jakes koncept kan ni klicka er vidare här.

Kommentarer

 1. Hakan_Ander says:

  Såg inget vidare ut om du frågar mig. Plottrigt och ser inte riktigt “Apple” ut. Men får verkligen hoppas på att dom öppnar upp lite för mer urtavlor.

 2. marten says:

  Nya urtavlor o bort me knappen o hjulet !!! För fasn !!

 3. bjorsi says:

  Längtar fortfarande efter en “analog”, ren urtavla utan sekundvisare…

 4. Sledde says:

  Sömnanalys! Så jag får reda på hur dåligt jag sover :laughing:

 5. jimel says:

  Jag gillar att ha min bildström på klockan men mer frihet att kunna använda komplikationer vore trevligt.

 6. zinned says:

  Varför anser du att dessa ska tas bort? Fyller inte de som funktion bra?

 7. marten says:

  Överflödigt enligt mig, kör allt på touchen förutom ekg då … på min 1a så fastna ja i en tröja den flög bort … sen dröjde de till 3an innan ja köpte en igen , nu har ja 4an o ja , känner inget behov av den när skärmen e lite större , scrolla me ett hjul … ja kör allt på touchen :slight_smile::wink:

 8. zinned says:

  Tycker själv det är tusen gånger bättre att använda kronan, av flera anledningar. Man behöver dessutom inte kladda ner skärmen med massa fett o annat från fingrarna.

 9. marten says:

  Tur båda alt finns idag då :slight_smile:, ju mera knappar o hjul o simkortshållare mm försvinner ju bättre tror ja hållbarheten / vattentåligare alla produkter kan bli

Fortsätt snacket i Bubblan!