Skrivet den 24 februari 2019 kl 16:14 av AppleKommentarer inaktiverade för Håll koll på din utförsåkning med Slopes369

Håll koll på din utförsåkning med Slopes
Se upp i backen, tusen hål i nacken!

I två år har vi använt oss av appen Slopes till iOS för att hålla koll på vår utförsåkning. Nu börjar vi bli till åren och håller oss istället till gubbsporten snowboard. Slopes kan mäta både snowboard och skidåkning, och appen fick i dagarna sig en ordentlig uppdatering och nu levererar den mer än någonsin.

Appen är omgjord från grunden och en magiskt bra funktion har letat sig in, det är att slippa slå på Slopes varje morgon när åkningen ska börja. För är det något vi insett så är det bekymret med att komma ihåg att slå på registreringen av aktivitet. Det finns så många andra saker att hålla reda på, så som vantar, hjälm och ungar – så att komma ihåg att slå på och av att man åker glöms lätt bort.

När vi först testade appen var den batterikrävande och appen till klockan var i stort sätt omöjlig att använda då laddtiderna var allt för långa för att stå och vänta på när resten av skidsällskapet kastade sig ner för backarna.

Två år senare (och en Apple Watch 4) så styrs allt via klockan och det räcker med att komma ihåg att registrera första dagen sen så kommer Slopes slänga in all utförsåkning som sker inom 80 kilometer under de tre kommande dagarna i appen som åkning.

Slopes har även kommit att växa sig så pass stora att Strava plockar in datan från dina åk registrerade i Slopes. I gratisversionen så får du tillräckligt mycket data för att kunna använda appen som ett bra sätt att registrera all utförsåkning. I betalläge (Premium) så får du tillgång till all data som registrerats, du kan titta på hur snabbt ditt åk gick och hur det såg ut i 3D eller i AR.

Kostnaden för ett premium pass är 149kr / år eller 339 för hela familjen (4 personer). Enskilda dagar kan köpas för 20kr/ dag eller 85kr för 5 dagar som kan spridas ut efter när du ska åka.

SlopesApp

Comments are closed.