Skrivet den 26 oktober 2018 kl 07:26 av Apple, iPhone3 kommentarer797

I dag börjar försäljningen av iPhone XR men något saknas
Skal vi klara oss

I dag börjar Apple försäljningen av iPhone XR. Klockslaget för försäljningenstarten under 26 oktober är olika runt om i världen på grund av tidszonerna. Macotakara har besökt Apple butiken i Nagoya Sakae för att kolla hur lanseringen går.

För alla de som inte förbeställt sin iPhone XR så går det att bege sig till en Apple Store för kunna plocka upp en telefon under dagen. Väl i butiken beskriver Macotakara att iPhone XR visades upp i alla de sex färgvariationerna som finns, svart, blå, vit, gul, koral och PRODUCT(RED). Det var endast fem personer i kö när Macotakara besökte butiken men det som verkligen stack ut var att det inte finns några skal till telefonerna från Apple själva tillgängliga. Inte heller på Apples hemsida finns det några skal från Apple tillgängliga.

Däremot så finns det några tredpartsskal tillgängliga. 9to5mac har tidigare rapporterat om ett kommande transparent skal till iPhone XR från Apple,  förmodligen så att de som köper iPhone XR kan få visa upp de nya färgerna som telefonerna har. Men det här skalet finns tyvärr inte att tillgå. Möjligt är att Apple kommer att börja sälja detta först efter sitt event som de håller nästa tisdag, 30 oktober.

Macotakara

Via 9to5mac

3 kommmentarer på I dag börjar försäljningen av iPhone XR men något saknas

  1. Thomas skriver:

    Nej, de har inte samma mått.

  2. Ted skriver:

    Passar inte skalen från X på den?

  3. RaXha skriver:

    iPhone XR är större i yttermåtten än iPhone X och kameran är mindre och inte placerad på riktigt samma plats så det passar inte.