Skrivet den 27 januari 2019 kl 10:32 av Apple, SmartaHem, SonosKommentarer inaktiverade för iOS 12.2 visar AirPlay 2-enheter lite tydligare743

iOS 12.2 visar AirPlay 2-enheter lite tydligare
Och utökade funktionen på låsskärmen med Apple TV

iOS 12.2 kom som beta för ett par dagar sedan och bjöd på en hel del nya funktioner och en av nyheterna är att du som har en AirPlay 2-kompatibel högtalare så som Sonos nu kan se vad alla olika enheter spelar för musik, och kontrollera dem individuellt.

Tidigare har detta enbart gått med HomePod men nu dyker även andra tillverkares högtalare upp om man använder sig av AirPlay 2. Som ni kan se på bilden nedan så dyker våra AirPlay 2-kompatibla Sonos One upp på ”Now Playing”-skärmen under kontrollcenter och vi ser även en liten beskrivande text att ljudet går från vår telefon till högtalarna.

Alla Sonoshögtalare fick inte stöd för AirPlay 2 men om du har en högtalare med stöd för AirPlay 2 så går dessa att gruppera med en äldre högtalare så även den högtalaren går att skicka musik till från valfri app. En annan ny funktion är att det nu på låsskärmen går att ändra undertexter och få upp fjärrkontrollen snabbt om något spelas på en Apple TV 4 eller senare.

 

Vill ni läsa om fler nyheter som kom med senaste betan så kan ni klicka er vidare här.

Comments are closed.