Skrivet den 15 april 2019 kl 15:49 av Apple18 kommentarer626

iOS 13 ser ut att bli en stor förbättring
Om man vågar tro de senaste ryktena

9To5Mac påstår sig ha kommit över information från insatta hos Apple som jobbar med iOS 13 och det ser ut som att Apple har lyssnat och förbättrat och åtgärdat mycket av det som vi har stört oss på.

Bland annat så kommer Dark Mode att lanseras till iOS och det kommer att vara på systemnivå som man kan slå på eller av i inställningarna. Det kommer även komma stöd för appar att ha olika tabbar som sedan går att dra loss och dela upp i flera små fönster. Dessa fönster ska även gå att stapla på varandra och ska kunna gå att ta bort från skärmen med en svepning.

Apple kommer även visa upp ett nytt sätt att ångra saker på iPad och det kommer fungera så att man placerar tre fingrar på det digitala tangentbordet och sveper åt höger eller vänster för att ångra en textinmatning eller vad det nu kan tänkas vara man vill ångra. Safari till iPad kommer dessutom automatiskt tvinga in desktopversionen av en hemsida när det behövs vilket är något som är väldigt välkommet.

Apples egna mailklient kommer bli smartare och ska automatiskt kunna organisera dina mail i olika mappar och de ska även gå att markera för att läsa senare. Något som många idag stör sig på är volymindikatorn som är alldeles för stor och dyker upp mitt i skärmen – denna kommer nu att tas bort och ersättas av något mer diskret.

För att läsa om alla nyheter som 9To5Mac fick ta del av kan ni klicka er vidare här.

Kommentarer

 1. Zop says:

  Dark Mode :sleeping:

 2. marten says:

  Haha , vi får se helt enkelt … ”allt” kan ju inte komma … de har de ju aldrig gjort …

 3. mrTravolta says:

  Marcus, vi finns här för dig och stöttar dig om det nu inte blir så episkt som du säger. Handhjärta :grinning:

 4. Tobias_Lehning says:

  peppish deluxe a la Attefors :yum::yum::yum:, jag menar, kan man bli annat???

 5. Feffe says:

  Jag har samma med både gboard och swiftkey, verkar som apples stöd för tredje parts tangentbord inte är helt ultimat. Jag är beroende av rättstavning i swiftkey med mina korvfingrar, detta eviga lagg gör mig ibland tokig.

 6. bjorsi says:

  Är det bara jag som tycker att dark mode är sjukt överskattat (bara jag som inte är utvecklare)?.
  Har testat dark mode i MacOS och känns jäkligt mycket dev…
  Kanske blir bättre i iOS

 7. Esse says:

  Jag är med dig, du och jag!

 8. sirdjorgo says:

  Bryr mig inte heller om dark mode. Däremot vill jag att de fixar så inte telefonen blir låst när det ringer. Sjukt störigt när man är mitt uppe i nåt.

 9. Marcus_Attefors says:

  Äntligen någon som förstår mig! @Esse säger att jag är ensam i världen om att störa mig på detta!

 10. Esse says:

  Även i en ensam värld kan det finnas 2-3 jämlika!

 11. onnyt says:

  Jag skulle vilja ha väck den blå raden högst upp när man kör Personal Hotspot. I vart fall valbart man vill se den elier inte. Tar bara upp massa skärmyta.

Fortsätt snacket i Bubblan!