Skrivet den 18 februari 2019 kl 23:03 av Apple3 kommentarer785

Konceptvideo på helt ny design av MacBook Pro
Sweet dreams are made of this

Det var tidigare vi skrev om att analytikern Ming-Chi Kuo spådde att Apple kommer lansera en MacBook Pro 16 eller 16,5 tum med helt ny design. Det dröjde inte lång tid innan vi hade en konceptvideo på halsen. Det är Viktor Kadar som visar sin vision av hur en framtida MacBook Pro skulle kunna se ut. Nu ser Viktor ut att ha arbetat på det här ett tag och datorerna som han ”tagit fram” är på 13 och 15 tum.

I videon får vi se en MacBook Pro helt utan kanter med rundade hörn. Nästan som en iPad Pro 2018 fast med en aluminiumkropp till. Något som vi hoppas kommer leta sig in i Apples bärbara sortiment är FaceID. I Viktors koncept så är FaceID gömt bakom skärmen. Kanske önsketänkande men den som lever får se.

Enligt hemsidan där han lagt upp projektet så är specifikationerna fantastiska men något som kanske är mer verklighetstroget är ett nytt tangentbord för MacBook Pron. Apple har försökt att revolutionera tangentborden på sina laptops under de senaste åren. Något som har tagits emot med blandade känslor.

Via: 9to5mac

Viktor Kadars koncept

3 kommmentarer på Konceptvideo på helt ny design av MacBook Pro

 1. steffo76 skriver:

  Om den har RTX kort så givet köp.
  EDIT: Det är förövrigt väldigt konstigt FaceID har funnits nu i 1 1/2 år och det INTE är implementerat i Imac, macbook etcetc.

 2. dakioso skriver:

  Okei så rundad..that’s is?

 3. Kim Nevamiz Lundgren skriver:

  Ganska ful.. såg typ ut som gamla vita plast macbooken..
  Ne, nya ”kantigare” macbook pro formen får dom gärna behålla