Skrivet den 7 januari 2019 kl 14:42 av Apple, mophie1 kommentar300

Mophie lanserar batteriskal till iPhone XS, XS Max och iPhone XR
Skal ❤️ Batteri = sant

Det har tidigare ryktats att Apple håller på att ta fram batteriskal till deras senaste telefoner men än så länge har Apple själva inte nämnt något om saken. Om det är så att man inte orkar vänta så kommer Mophie lansera egna skal inom kort.

Dom olika skalen har lite olika effekt och det till iPhone XS ligger på 2 000 mAh och utökar batteritiden med upp till 25 timmar. Det till iPhone XS Max ligger på 2 200 mAh och uttökar batteritiden till 31 timmar och till iPhone XR ligger det på 2 000 mAh och utökar batteritiden med 31 timmar – precis som med iPhone XS Max.

Skalen går att ladda med den medföljande USB-C-kabeln eller trådlöst på valfri Qi-laddare och Mophie har valt att prioritera så att telefonen laddas upp först och sedan skalet. Utöver att ladda telefonen så hjälper skalet även till att skydda telefonen om den skulle åka i backen eller liknande och det går även att komma åt lightningporten på sin iPhone utan att behöva ta av skalet, måtten på skalet till iPhone XS Max är 81.02 x 160.80 x 17.99mm.

Det svenska priset landar på 1195 kronor och dom kommer finnas i flera färger så som svart, guld, sten, och mörkrött, försäljningen drar igång i början av andra kvartalet 2019. Värt att nämna är att skalet till iPhone XS även fungerar till iPhone X.

Via Mophie

En kommentar på Mophie lanserar batteriskal till iPhone XS, XS Max och iPhone XR

  1. steffo76 skriver:

    varför älskar ni Mophie så mycket?. Laddare och skal görs ju i massor.