Skrivet den 26 februari 2019 kl 13:26 av AppleKommentarer inaktiverade för Nästa Apple Watch ryktas kunna analysera din sömn337

Nästa Apple Watch ryktas kunna analysera din sömn
Om man nu har turen att få sova på nätterna.

Ni som inte är småbarnsföräldrar kan nog glädjas av detta rykte men vi andra vill nog helst inte veta hur få timmar sömn det blir per dygn. Hursomhelst så ryktas det nu att nästa Apple Watch kommer kunna registrera och analysera din sömn.

Det finns idag redan en drös med tredjepartsappar som gör just detta, men nu ser det ut som att Apple vill implementera funktionen direkt i klockan istället. Rapporten från Bloomberg pekar på att det hela kräver ny hårdvara och att äldre klockor inte kommer få funktionen, så alla utvecklare som har en app tillgänglig kan pusta ut.

Apple köpte upp ett företag som heter Beddit 2017 som jobbar med att ta fram hårdvara som registrerar sömn och det är nog inte helt omöjligt att Beddits teknik kommer att användas, företaget har även en app till Apple Watch som registrerar sömnmönster. Om detta rykte stämmer eller inte återstår att se i höst när Apple förmodligen visar upp nästa Apple Watch-serie.

Via 9To5Mac

Comments are closed.