Skrivet den 10 augusti 2019 kl 10:19 av Apple5 kommentarer696

Nästa iPad Pro ryktas kunna knäppa lite bättre bilder
Mer linser till folket?

Om du tycker att kameran i iPad Pro inte riktigt håller måttet för fotografier så kan det snart blir ändring på detta. Eller iallafall om vi vågar tro den japanska sidan Macotakara.

De påstår sig ha fått information från en underleverantör till Apple att de planerar att utrusta nästa iPad Pro med tre kameralinser på baksidan. Den nuvarande iPad Pro-modellen har enbart en 12MP-kamera på baksidan så att gå från en lins till tre kommer bli ett stort steg upp.

Det är nog inte så vanligt idag att personer har iPad Pro som första val på semesterresan att ta kort med, men en bättre kamera skulle kunna göra framtida upplevelser av Apples AR-satsning bättre.

Via 9To5Mac

Kommentarer

 1. Anders_Malmgren says:

  Tycker det är så roligt när man är ute på stan och se någon turist använda en padda som kamera. Haha, finns smidigare alternativ som tar bättre bilder :slight_smile:

 2. xms67 says:

  Jag var på tjänsteresa långt bort i stan, en kollega använde sin iPad till att ta bilder. Och hen var som en Japan, allt skulle fotas. Jag brukar inte skämmas för andra, det får de klara av själva, men den gången kändes det liiite pinsamt då och då…

 3. Marcus_Attefors says:

  Haha ja, synen av någon som fotar med en iPad är något som inte går att vänja sig att se. Ser så märkligt och komiskt ut :joy:

 4. mattiL says:

  Den där kommer inte ligga instabilt på bordet längre, den kommer kunna ligga platt på kameramodulen… :face_vomiting:

 5. calinou says:

  Kan vara intressant men ändå märkligt att just på iPad…Min gamla iPad tänkte jag ev. ha den permanent på en stativ i min lokal där jag behöver ta lite bilder ibland. pga iPad tar större omfång på bilderna än med iPhone.

Fortsätt snacket i Bubblan!