Skrivet den 14 februari 2019 kl 05:45 av AppleKommentarer inaktiverade för Rykte: Apples event blir först i April364

Rykte: Apples event blir först i April
Och kommer innehålla en massa stjärnor

Enligt Reuters så planerar Apple ett event i April, likt då de lanserade Apple Watch och bjöd in alla stora designers så är det den här gången en stremingtjänst för Tv-och Films som ska lanseras och Apple har då bjudit in flera av de stora Hollywoodkändisarna.

Apple sägs lansera sin egna streamingtjänst som en del i deras TVapp. Vissa rykten säger att en del av materialet kommer att vara tillgängligt gratis på Appleenheter, en del rykten säger att det kommer kosta 9,99 dollar och innehålla allt från Apples egna produktioner till material från CBS Corp, Viacom Inc, Lions Gate Entertainment Corp’s Starz men också HBO.

Apple har sägs ha lagt 2 miljarder dollar på eget material i Hollywood och har knutit stora namn till sig så som Oprah Winfrey och planen är att lansera sin streamingtjänt globalt via deras egna TVapp. Andra namn som kommer dyka upp på Steve Jobs Theater där eventet sägs hållas är J.J. Abrams och Jennifer Garner, två stycken som arbetat tillsammans med Apples, och tidigare Bad Robots tv-serie My Glory Was I Had Such Friends.

Källa: Reuters

Tidigare rykten om ett event i mars: MacRumors

Comments are closed.