Skrivet den 13 februari 2019 kl 05:33 av Apple1 kommentar400

Rykte: Inga iPad mini eller Airpods gen. 2 på nästa Apple Keynote
Bara nyheter

Igår skrev vi att MacRumors efter lite grävande lyckats få fram att Apple planerar att hålla WWDC keynote mellan 3-7 juni. Nu följer BuzzFeed upp det hela med att Apple planerar ett Keynote 25 mars, alltså Apple första Keynote under 2019. Det hela går av stapeln på Steve Jobs Theatre på Apple Park campus.

Apple ska på evenemanget avslöja sin ryktade nyhetstjänst, tjänsten sägs komma att lägga till betalda prenumerationsalternativ till Apple News. Apple News finns än inte för den svenska marknaden. Det går att aktivera Apple News i Sverige genom att ändra region på iOS-enheten. Men det har funnits spår efter Svenska Apple News länge i form av länkar till Svenska nyhetssidor.

BuzzFeed fortsätter med att säga att det är ”osannolikt” att Apple kommer presentera någora nya iPad Mini eller andra generationens AirPods.

Istället kommer deras Keynote vara ”inriktad på abonnemangstjänster”, men det är oklart om det också kommer att innehålla detaljer om den kommande TV-tjänsten som Apple har i sin pipeline. Det har tidigare ryktats att den tjänsten kan sätta igång så tidigt som i april, så det är säkert möjligt.

Via:MacRumos

En kommentar på Rykte: Inga iPad mini eller Airpods gen. 2 på nästa Apple Keynote

  1. Oskar skriver:

    Gaah, släpp nya airpods hur nedrans länge ska man behöva vänta