Skrivet den 3 april 2019 kl 10:03 av Android, Apple14 kommentarer636

Skydda din telefon med flytande lösning med nanoteknik
Slipp bubbliga skärmskydd

Har du problem med att du alltid får bubblor under skärmskyddet eller tycker att det förstör känslan så kommer nu InvisibleShield med en ny lösning.

InvisibleShield har lanserat ett nytt sätt att skydda sin telefons display från repor och spricker med en flytande vätska som innehåller nanoteknik. Glasskärmar är aldrig helt plana utan är fulla av ojämnheter och bristningar som med tiden kan göra att skärmarna utsätts lättare för repor och sprickor. Liquid Defence innehåller glaspartiklar som fyller i ojämnheterna på skärmar och ska enligt InvisibleShield ge 40% bättre skydd än en obehandlad och oskyddad display.

Vätskan appliceras på din klocka, surfplatta, telefon som sedan dunstar och Gavin Slevin, General Manager för Zagg säger i en pressrelease:

”Liquid Defence fyller i porerna på skärmen och gör beläggningen så tunn att den är osynlig för det mänskliga ögat. Trots sin osynlighet förstärker Liquid Defence de svagheter som vanligtvis finns på glasskärmar, vilket gör glasen extremt resistenta mot repor och vanliga förslitningar. Vi vill att våra kunder inte ska behöva oroa sig för att skada sina skärmar och vi är glada över att Liquid Defence ger dem ett annat sätt att hålla sina mobila enheter skyddade.”

Priset ligger på 249 kronor och vill ni läsa mer om skyddet kan ni klicka er vidare här.

Kommentarer

 1. marten says:

  Ska provas helt klart :+1:t2::+1:t2:

 2. marten says:

  Men , later , har för mig de funnits e tag nu när ja tänker efter , typ på Elgiganten 249kr ink montering … tror de ”liknande” …

 3. marten says:

  Nja innan de hoppas ja :joy::innocent:

 4. Hakan_Ander says:

  Är det en vätska bara eller glas med vätska på?

 5. Bulldog76 says:

  Det var inte så att huvudnyheten kom ut första april? :slight_smile:
  Nån annan får testa först.

 6. Zapheos says:

  Close call :wink: men väl den 2 april 2019 enligt deras LinkedIn-sida. screenshot

 7. Esse says:

  Välkommen till forumet!

Fortsätt snacket i Bubblan!