Skrivet den 27 februari 2019 kl 12:06 av Apple3 kommentarer599

Steve Wozniak är orolig över Apple – han vill ha en vikbar iPhone
Tycker inte Apple är ledande längre

Steve Jobs högra hand och medgrundare av Apple, Steve Wozniak har nyligen gjort en intervju med Bloomberg där han uttrycker sin oro för Apple.

I intervjun säger Wozniak att Apple har varit ledande inom Touch ID, Face ID och mobila betalningar via Apple Pay men att bolaget nu inte riktigt hänger med. Han hade hoppats på att Apple skulle ha varit ledande även med en vikbar telefon och redan ha visat upp en sådan, för Wozniak vill verkligen ha en vikbar telefon och det är en teknologi som verkligen intresserar honom.

Förra veckan skrev vi om ett patent som Apple nyligen har uppdaterat med en bild på en vikbar iPhone – så nog finns det tankar om en vikbar telefon, men om det faktiskt blir verklighet återstår att se.

Via Bloomberg

3 Responses to Steve Wozniak är orolig över Apple – han vill ha en vikbar iPhone

 1. Håkan Ander skriver:

  Woz gråter ut i pressen igen…. Tycker att han är lite patetiskt ibland och journalisterna är inte sena att ropa efter vargen.

 2. Lucas Meijer skriver:

  Alltså, Apple har väl inte alltid varit först med grejer tänker jag, utan har levererat kvalitet istället för att stressa ut grejer? Smartphones var de inte först med, men de var först med att göra den någorlunda vettig, och gjorde en banbrytande grej av det. Kan de göra det med vikbart – ja då har de andan kvar!

  Men… Deras kvalitet har sjunkit rätt rejält på sistone kan jag tycka. Sitter inte på en MBP från 2015 för intet ;)

 3. GladaAnkan skriver:

  Ledande? Haha!