Skrivet den 21 oktober 2018 kl 13:23 av AppleKommentarer inaktiverade för Teknikveckan tipsar – Duet Display1204

Teknikveckan tipsar – Duet Display
Fixar en extra skärm till din dator

Duet Display har nog redan många hört talas om men det är en riktigt trevlig app för dig som enkelt vill ha en extra skärm till din dator.

Duet display är utvecklat av tidigare anställda hos Apple och det märks långa vägar då appen är enkel, stilren och att komma igång är busenkelt. Det man behöver för att komma igång är dels en dator och sen även en iPad eller iPhone som har iOS 7 eller högre.

Man laddar sedan ned Duet Display till sin dator och likaså till sin iPhone eller iPad och kopplar sedan ihop enheterna med en vanlig laddkabel till iPhone eller iPad. Starta Duet Display på din iPad eller iPhone och sen är det klart. Duet Display bjuder på en hel del inställningar där du kan välja om du vill ha en mjukvarubaserad Touch Bar på din iPad du kan välja på 30 eller 60 FPS och även välja upplösning.

För mig som då och då arbetar hemifrån är Duet Display en utmärkt lösning och jag slipper köpa en extra skärm för dom gångerna jag behöver mer skärm än vad min MacBook Pro och iMac idag har.

Duet Display kostar 109 kronor på App Store och går att ladda ned till din iPhone och iPad genom att klicka här. För att ladda ned det till din Windows eller macOS-dator klickar du här.

Comments are closed.