Skrivet den 9 januari 2019 kl 07:25 av AppleKommentarer inaktiverade för Tim Cook kallar rapport om att iPhone XR är en flopp för ”Bologna”341

Tim Cook kallar rapport om att iPhone XR är en flopp för ”Bologna”
Kallar tvek på den

Tim Cook har gett en intervju till Mad Moneys Jim Cramer. I intervjun så pratar Cook om hur det gått för Apple under den senaste tiden gällande deras resultat, försäljning i Kina, uppgraderingar gällande iPhone och hur bra iPhone XR egentligen säljer.

När det kommer till försäljningen av iPhone XR och påståendet att den ska vara en flopp så svarar Tim Cook ”Bologna on that”, vilket kan översättas till skitsnack och att iPhone XR är den mest populära iPhonen -”varje enskild dag”  sedan den började skeppas.

Han tillade dock att i jämförelse med andra försäljningar så skulle han vilja sälja mer av iPhone XR än vad Apple gör idag och -”Apple arbetar på det”.

Han adresserar också påståendet om att det är det billiga batteriutbytet som gjort att försäljningen gått ner. Här anser han att så länge kunden är nöjd så kommer han vara nöjd. En kund som byter ut batteriet på sin telefon och fortsätter använda sin iPhone kommer att fortsätta att vara kvar i Apples ekosystem vilket i sig är positivt då det får ekosystemet att växa. Han säger att Apple arbetar inte med att sälja de billigaste telefonerna utan att sälja de bästa telefonerna som förbättrar kundernas liv.

Now, the best phones, we knew that, as we went to the X and then the follow-on of the XS and the XS Max, that everybody would not want to spend $1,000 for the phone. So we made the iPhone XR

MacRumors

Comments are closed.