Skrivet den 15 oktober 2018 kl 11:01 av Apple8 kommentarer1385

AirPower har hittat tillbaka till Apples webbsida
Inte död trots allt?

Att Apple har haft svårt att leverera sin trådlösa laddplatta AirPower har varit ett faktum. I vanlig ordning så går inte Apple ut och kommenterar sina planerade produkter. Så när Apple började plocka bort AirPower från hemsidan så var det många som gav upp hoppet även om Apple inte aktivt gått ut och meddelat att den blivit nedlagd som produkt.

Om det har att göra med att Apple uppdaterade sin hemsida i dag och eller om den funnits där hela tiden låter vi vara osagt men döm av vår förvåning om inte Airpower är med på ett hörn.

AirPower är lite av ett sorgebarn då den presenterades för mer än ett år sedan och därefter har den inte hörts av och ett tag försvann den helt från Apples webbsida. Den nämns dock i kortmanualen som följer med iPhone XS och nu också på webbsidan för AirPods.

Tanken med AirPower är att den skall kunna ladda Apple Watch, iPhone 8 och uppåt samt AirPods. För att det sistnämnda skall fungera måste du dock köpa nytt fodral som har induktionsladdning. Något som beräknas släppas i samband med AirPower-lanseringen.

Se också: