Skrivet den 22 maj 2019 kl 17:24 av Apple, Film & serier, Streaming5 kommentarer688

Viaplay kommer inom kort lansera stöd för profiler
Prisa gudarna!

Viaplay är en rätt trevlig tjänst som erbjuder allt från sport till dokumentärer, serier och film men det finns en sak som har saknats väldigt länge – stöd för profiler.

Idag har Viaplay släppt en uppdatering till sin app där de skriver att stöd för profiler kommer att lanseras inom kort. Detta innebär att du kommer kunna skapa flera konton så du slipper se vad dina familjemedlemmar har tittat på och även få rekommendationer baserat på det. Detta är något som Netflix redan erbjuder och vi får hoppas att HBO, C More och de andra streamingtjänsterna även implementerar detta.

 

Kommentarer

 1. pjnorman says:

  Men vilken app? Eller alla deras appar? Jag kollar ju på Viaplay mest via Apple TV (4K), ibland via smart-tvs appar, men väldigt sällan på iPad eller iPhone. Och ännu mer sällan, så castar jag från telefon/padda till mottagare.

  Förhoppningsvis blir det profiler på alla deras appar?

 2. jimel says:

  Ja det borde det ju bli, precis som Netflix.

 3. Sledde says:

  Apple’s TV app borde ju vara den app som skulle tjäna mest på profiler, då den ska samla allt från olika tjänster men ändå har de inte lyckats få in detta i deras app… helt värdelös app om man är några stycken i familjen.

Fortsätt snacket i Bubblan!