Skrivet den 31 januari 2019 kl 11:01 av Apple, Nyheter, XiaomiKommentarer inaktiverade för Aqara Hub med EU-kontakt och HomeKitstöd lanseras i april1530

Aqara Hub med EU-kontakt och HomeKitstöd lanseras i april
Går att förhandsboka hos Webhallen

Webhallen har valt att ta in Aqaras Gateway som har stöd för HomeKit och inte nog med det – den lanseras även med rätt strömkontakt och lansering sker någon gång i april.

Aqara Gateway möjliggör så man kan koppla upp sina smarta produkter från Xiaomi/Aqara och sedan få in dessa i Apples Hem-app och utöver detta har den även en inbyggd siren och nattlampa. Även en del smarthem produkter från Mijia och IKEA går att få in i Aqara Hubben  Priset är satt till 799 kronor, vilket är ungefär det dubbla jämfört med vad den kostar på Alibaba och andra sidor, men då får man garanti och även rätt strömkontakt vilket är skönt.

Det finns även en hel del tillbehör att välja på hos Webhallen och vissa finns redan i lager medans andra går att förhandsboka.

Aqara Gateway går redan idag att förhandsboka och är du sugen på att få ett exemplar på lanseringsdagen så kan du klicka dig vidare här.

Comments are closed.