Skrivet den 2 May 2019 kl 16:15 av Smarta Hem17 kommentarer1037

Arlo Ultra har hittat till Sverige
Fånga tjuvarna i 4K

Arlo med­de­lar att de idag lanser­ar sin trådlösa över­vakn­ingskam­era Arlo Ultra i Sverige, så nu kan du ha koll på garage­upp­farten eller hem­met i 4K.

Kam­er­an som är trådlös spelar in i 4K HDR och kan automa­tiskt zooma in på objekt och även fån­ga reg­istreringsskyl­tar och annat om du har kam­er­an på garage­upp­farten. Den ska må lika bra inomhus som utomhus och erb­jud­er även mörk­erseende i färg.

Pat Collins, Senior Vice Pres­i­dent på Arlo Smart Home säger:

”Det här är den mest avancer­ade över­vakn­ingslös­nin­gen som vi lanser­at för hem­ma­bruk. Jag skulle säga att Arlo Ultra verk­li­gen höjer stan­dar­d­en för över­vakn­ing i det smar­ta hem­met. Det här är en lös­ning som både lev­er­erar hög ljud- och bild­kvalitet men ock­så AI och funk­tion­er kop­plade till datorseende.”

Arlo Ultra kostar från 5 490 kro­nor och då ingår även ett års molnla­gring av alla inspel­ningar samt möj­lighet till per­son­lig anpass­ning av iden­ti­fier­ing av per­son­er, paketlever­anser och for­don. Kam­er­an ska gå att köpa hos utval­da elek­tron­ikaf­fär­er och vill du läsa mer om kam­er­an kan du klic­ka dig vidare här.

Reklam: Köp Ultra och andra pro­duk­ter från Arlo hos Web­hallen.