by • 13 november, 2010 16:46 • Artiklar2 kommentarer937

Black portfolio case for iPad

front

Black portfolio case for iPad är egentligen en universell portfölj snarare än ett fodral endast avsett för iPad. Portföljen har förutom en yttre ficka för iPad flertalet fack på insidan som är designade för bland annat Kindle 2, Samsung Galaxy Tab samt en liten ficka för BlackBerry, Xperia X10 eller en iPhone.

01 02

Förutom möjlighet till förvaring av olika mobiler och tablets finns det även plats för pennor och papper. På den högra insidan av portföljen finns ett specialfack där man på ett mycket smidigt sätt kan sätta fast ett anteckningsblock.

03 04

Man märker att den här portföljen / fodralet främst är designat för tjänstemän som ofta reser och på ett smidigt sätt behöver få med sig anteckningsblock för exempelvis anteckningar från möten eller annan dokumentation.

Portföljen är riktigt snygg och känns robust i både materialet och utformningen. Portföljen och dess fack öppnas och stängs med ett par rejäla blixtlås.

Vad som kan vara ett problem är det yttre facket designat för iPad. Om man är väldigt oförsiktig när man stoppar in eller tar ut sin iPad finns det en potentiell risk att man kan repa skärmen på grund av blixtlåset längs fackets öppning.

Fodralet kostar 680 SEK exlusive frakt och finns att beställa från Xiao Zhi Gadgets Leather Fashion.