by • 17 augusti, 2010 10:21 • Artiklar10 kommentarer1027

Sätt färg på Apple-loggan på din Mac

macbookpro_fruit

Varför nöja sig med ett vitt lysande äpple på din MacBook när du kan få det i en annan färg eller varför inte den gamla retro-loggan med färgade ränder?

Jag fick ett gäng färger skickade till mig från Color My Fruit för att testa och säga vad jag tycker. Kan direkt säga att jag gillar det massor. Som ni ser på bilden ovan har min MacBook Pro fått retro-stuket medans min äldre MacBook som mest används att tjejen har fått en snygg rosa look.

macbook_white_fruit

De färgade märkena är gjorda av statisk vinyl vilket gör att de fäster lätt på plasten samt går att ta bort lika enkelt och återanvända. Perfekt om du en dag känner för en grön och en annan dag för en röd eller blå. Rolig idé som gör din Mac lite mer personlig.

Funderade ett tag om det var den svarta jag skulle ha på min MacBook. Loggan på iPad är ju svart så det kändes rätt. Men så kom jag på att det är ju såklart min Mac Mini av 2009 års modell som ska få den. Och vips så kändes den nästan som senaste modellen :)

macmini_fruit

Som sagt är märkena av statisk vinyl så de fäster på alla blanka ytor om du skulle känna för att sätta dom på ett fönster eller kanske förvara dom på kylskåpet när du inte använder just den färgen om du skulle köpa flera.

För att applicera den på loggan så ska helst en dammfri och fuktig trasa användas. Torka på loggan så den blir blöt så glider märket runt och det är lätt att få till passformen. Annars kan det vara lite knivigt att få den exakt. Det gör inte så mycket när din MacBook är avstängd men när loggan lyser så syns det om man satt märket lite fel. Men jag fick till passformen riktigt bra efter några försök.

Color My Fruit säljer över hela världen så priserna är i dollar. Bor man i EU är priset $5.88 per märke inkl moms men skriver man in ”Teknikveckan” under Coupon code när man checkar ut så får man 30% rabatt och priset hamnar på $4.41. Frakt ingår i priset.

Så passa på att sätta färg på din Mac! Färgerna som finns att välja på är svart, grön, blå, gul, rosa, lila, röd och retro-loggan. Du kan också välja att få äpplet i en färg och lövet i en annan.