Skrivet den 2 september 2018 kl 14:30 av Artiklar, RecensionerKommentarer inaktiverade för Vi har testat Turtle Beach Stealth 300318

Vi har testat Turtle Beach Stealth 300

Turtle Beach har lanserat ett par nya hörlurar till Playstation 4, PC och Xbox One som vi nu har hårdtestat med vår Playstation 4.

När det kommer till komfort så finns det inte mycket att klaga på, Stealth 300 gick utmärkt att ha på sig under flera timmars spelande utan att det blev tungt eller gjorde ont i öronen. Och använder man glasögon har Turtle Beach tänkt på det med.

Designen är okej med tanke på prisklassen och hörlurarna är genomgående i plast och kommer i tre olika färger beroende på vilken plattform du köper hörlurarna till.

Hörlurarna kopplas in till din spelkontroll och Turtle Beach utlovar ca 40 timmars batteritid och under alla timmar jag har spelat har batteriet ännu inte tagit slut och då laddade jag dom inte ens innan jag började använda dom första gången. Men det är lite trist att ett par hörlurar som har sladd måste laddas överhuvudtaget.

Det finns fyra förprogrammerade ljudinställningar som man kommer åt på sidan av hörlurarna och här är det lite svårt att veta om man trycker på on/off-knappen eller knappen för ljudinställningar. En tydligare märkning på knapparna borde ha gjorts så man enkelt vet – utan att titta, vilken knapp man trycker på.

Ljudet är välbalanserat, dialoger är kristallklara och gåshuden gjorde sig närvarande på armarna när vi stormade motspelarna i Battlefield 1 och helt fångades upp av spelet. Något som kunde ha förbättras här är basen, jag saknar det där ordentliga trycket som kommer vid explosioner men för ett par hörlurar som kostar 800 kronor är det svårt att klaga.

Något som är viktigt när man spelar online är att dina vänner hör dig och att du hör dina vänner och mina vänner gav mig ett kvitto på att Turtle Beach Stealth 300 levererade även på den punkten. Min röst var klar och det var inga problem med att höra mina svordomar när jag blev skjuten på slagfältet. 

Summering:

Turtle Beach Stealth 300 är ett riktigt bra alternativ om du inte vill lägga allt för mycket på ett par hörlurar men ändå inte vill tumma på ljud och kvalité. Passformen är utmärkt och det går att spendera många timmar med hörlurarna på huvudet utan att det gör ont eller blir obekvämt. Dock så är det lite svårt att hitta rätt knappar och basen skulle kunna ha fått vara lite tyngre. Men på det stora hela är dessa ett väldigt bra alternativ för dig som letar efter ett par hörlurar under 1000 kronor.

Specifikationer:

  • Högtalare: 50mm med Neodymium magneter
  • Frekvensomfång: 20Hz – 20kHz
  • Typ av hörlurar: Over-Ear
  • Material på kuddar: Tyg (svart) med Memory Foam
  • Batteri: Uppladdningsbart 900mAh Lithium Polymer

Comments are closed.