Skrivet den 15 april 2019 kl 06:04 av Podcast9 kommentarer320

Avsnitt 251: En vodka & Ramlösa
Fråga inte....

Idag är det fullspäckat schema och den röda tråden genom hela avsnittet är lögner, närmare bestämt Thors lögner.

IKEA och Sonos har visat upp sin nya serie SYMFONISK, Peter och Marcus är lyriska men Thor är inte imponerad. Det ryktas att Marcus hatobjekt nummer ett ska skeppas till slaktaren och styckas upp i flera olika program, och det är då iTunes vi pratar om. Peter sågar Google och vi går in på hur deras tjänster och röstassistent kan vara så glorifierade på forum runt om i världen. Thor har blivit med rund klocka och sen vi pratar även om förra veckans tråkigaste nyhet – 99.se går i graven.

Älskar du det vi gör? Klicka dig gärna vidare och gå med i vår Patreon så vi kan fortsätta göra härliga produktioner framöver, för att ta dig till vår Patreon klicka här.

Du hittar podden på bland annat iTunes,  Acast och Spotify!

Följ oss också på:

Kommentarer

  1. Sledde says:

    I artikeln ”teknikveckan mer for pengarna än netflix” så verkar länken till kommentaren har blivit fel. Den länkar bara till teknikveckan.com. Iaf när man läser från huvudsidan, när jag gick in i artikeln så fanns där ingen länk till kommentarerna alls.

  2. Marcus_Attefors says:

    Yes! Det är ett problem vi har med gamla artiklar som är gjorda innan forumet skapades, vi kollar på en lösning :slight_smile:

  3. Esse says:

    Inte whiskeyn som talar längre? :slight_smile:

Fortsätt snacket i Bubblan!