Skrivet den 25 February 2019 kl 04:59 av Podcast2 kommentarer524

Avsnitt 394: Apple kan gå och lägga sig, likaså Samsung.
“Som en kanin fångad i strålkastarljuset av 2000-talet”

I dagens avs­nitt så pratar vi om väldigt nya pro­duk­ter, så nya att de fak­tiskt inte ens exis­ter­ar. Det­ta avs­nitt dedik­er­ar vi helt åt framti­den och Mar­cus, Thor och Peter tit­tar in i spåku­lan och berät­tar om vad som kom­ma skall.

Så är ni sugna på att veta allt om framti­dens pro­duk­ter så får ni inte mis­sa det­ta avs­nitt, och som ni alla vet har ju Thor och Peter aldrig fel, eller hur var det nu?

Älskar du det vi gör? Klic­ka dig gär­na vidare och gå med i vår Patre­on så vi kan fort­sät­ta göra härli­ga pro­duk­tion­er framöver, för att ta dig till vår Patre­on klic­ka här.

Du hit­tar pod­den på bland annat iTunes,  Acast och Spo­ti­fy!

Följ oss också på:

 

2 kommmentarer på Avsnitt 394: Apple kan gå och lägga sig, likaså Samsung.

  1. steffo76 says:

    ang 1177.. Min fru är läkare. jag har ALDRIG fått ringa en sjukvård­sup­plysning i mitt liv. När hon har var­it bor­ta och någon av bar­nen var­it sju­ka så har det var­it: Blöder dem?, nä?, vat­ten och vila.

    Och när vi är på fru­ar och dialek­ter… tänk er sagd fru när hon blir arg och fall­er till­ba­ka på italienska.…its a good moment.

  2. Anders Malmgren says:

    Jag för­lorade oskulden med en Ital­ien­s­ka på en språkre­sa i södra Eng­land. Väldigt snygg var hon, men hel­vete vilket hårigt under­liv :D