Recensioner

Creative Muvo Play — högtalaren som kan vara med överallt

Duschen, poolen eller kanske stranden?

Cre­ative fort­sät­ter lansera prisvär­da hög­ta­lare och deras senaste till­skott kan du utan prob­lem ta med dig till stran­den eller ta ett dopp med i poolen.

Cre­ative Muvo Play är lite större än en liten läskburk och väger 360 gram. Den har två hög­ta­lare på 5W och de är plac­er­ade så hög­ta­laren upplevs ge oss ett 360° ljud. Själ­va kon­struk­tio­nen känns gedi­gen och på ovan­si­dan och under­si­dan finns även två  syn­li­ga bass radi­a­tors. Muvo Play är även cer­ti­fier­ad för IPX7 vilket bety­der att hög­ta­laren kan tas med i poolen eller duschen utan att gå sön­der.

På sidan av hög­ta­laren finns kon­troller för play/pause, volym och on/off-knapp. Hög­ta­laren kom­mer med ett bat­teri på 2 000mAh som ger oss ca 10 tim­mars speltid. Den kom­mer utrustad med Blue­tooth 5.0 och vi kan röra oss gan­s­ka exakt 10 meter ifrån hög­ta­laren med tele­fo­nen i fick­an. En annan kul funk­tion är att du kan köpa två Muvo Play och kop­pla ihop dem och få stere­oljud. Cre­ative har även förstått att ingen vill ha micro-USB län­gre så Muvo Play lad­das upp via USB‑C. Skulle det ringa så går det utmärkt att använ­da Muvo som hög­ta­lartele­fon och det går även att aktivera Siri eller Google Play direkt på hög­ta­laren.

 

När vi drar igång Muvo Play och parar den med vår tele­fon blir vi förvå­nade över det fyl­li­ga och höga ljudet den rel­a­tivt lil­la enheten kan bju­da på. Det är ett härligt tryck i basen och ljud­voly­men går att få förvå­nans­värt högt och tydligt utan att kval­itén försäm­ras avsevärt. Vi har även hårdte­s­tat hög­ta­laren i vat­ten och det klarar den med bravur som ni kan se i videon nedan:

https://youtu.be/TrXz8lT2VAk

Muvo Play imponer­ar på oss både med sitt klara och fyl­li­ga ljud och att den går att ha med sig vid poolka­n­ten utan att oroa sig är trevligt. Cre­ative har lyck­ats göra en otroligt prisvärd hög­ta­lare som går att köpa på Cre­atives hem­si­da för strax under 500 kro­nor. Så är ni ute efter en hög­ta­lare som är smidig att ta med i väskan, är prisvärd och även vat­ten­tät så kan vi rek­om­mendera er att tit­ta när­mare på Cre­ative Muvo Play.

 

Kommentarer