Skrivet den 27 september 2019 kl 15:02 av Ljud & Bild7 kommentarer414

Det här är OnePlus TV
En vanlig och en Pro-modell!

OnePlus har nu breddat sin produktportfölj och visat upp sin alldeles egna TV som heter OnePlus TV.

OnePlus säger sig ha jobbat med minimalism i åtanke och panelen omsluts av en tunn ram och i botten döljer sig en ljudlimpa som åker ut när TV’n slås på. OnePlus TV kommer finnas i två modeller, en Q1 och en Q1 Pro och skillnaden mellan dessa två är att Pro-modellen kommer utrustad med en ljudlimpa på 50W med åtta högtalare medan vanliga modellen har en ljudlimpa på 50W men fyra högtalare, båda har även stöd för Dolby Atmos.

Vi bjuds på en QLED-panel på 55 tum med 4K samt stöd för HDR10+ och Dolby Vision. Mjukvaran är Android TV och vi kommer att kunna styra den via Amazon Alexa och Google Assistant. Den kommer även utrustad med fyra HDMI 2.0-portar, WiFi och Bluetooth 5.0. Den kommer till en början säljas i Indien och Q1 kommer kosta 69 900 rupier vilket motsvarar ca 9 700 kronor. Pro-modellen kostar 99 900 rupier vilket i svenska kronor blir ca 13 900 kronor. Om denna skönhet kommer att komma till Sverige återstår att se.

Via AndroidAuthority

Kommentarer

 1. Erik says:

  Panel från Samsung ?

 2. Marcus_Attefors says:

  Framgår inte men Samsung licensierar ut QLED och flera andra tillverkare gör egna paneler med den tekniken! Så de kan mycket väl ha gjort den själva.

 3. Esse says:

  QLED är väl dock inte Samsungs egna utan ett konsortium?

 4. Esse says:

  Nej det är säkert Samsung med tanke på att Samsung även gör skärmarna till OnePlus mobiltelefoner.

Fortsätt snacket i Bubblan!