Skrivet den 26 augusti 2019 kl 11:01 av Film & serier11 kommentarer292

Det kommer inte gå att ”binga” en serie på Disney+
Ett avsnitt i veckan, precis som linjär-TV.

En av sakerna som gör Netflix så omåttligt populärt är att de alltid släpper hela säsongen av en av deras egna serier på en gång.

Det gör att användarna kan bunkra upp med mat, snacks, dricka och göra det så bekvämt som möjligt i soffan så liggsår inte uppkommer. Tyvärr så verkar inte Disney vara helt sålda på konceptet utan gör som man alltid har gjort inom TV-branschen – släpper ett avsnitt i veckan. Det är sidan The Wrap som har fått bekräftat att både ”High School Musical: The Series” samt ”The Mandalorian” kommer släppas en gång i veckan med start den 12 november.

Lite tråkigt tycker vi men vem vet, hela första säsongen av The Mandalorian kanske hinner visas innan vi i Sverige har tjänsten.

Tips: I denna veckas poddavsnitt pratar vi en hel del om både Apples och Disneys kommande streamingtjänster.

Via MovieZine

Kommentarer

 1. Esse says:

  Jag är faktiskt med Disney här - ser ju klart serier på 3 dagar. Rest in Peace Canon Busters säsong 1.

 2. Esse says:

  Det blir för mycket av det goda!!

 3. Stefan_Sandstrom says:

  bara jag som tänkte: “Va då binga?. Kan man inte söka om information om serien på bing?”

 4. Esse says:

  Trist när sådant fint folk som @Marcus_Attefors skall hålla på att näthata på oskyldiga sökmotorer som redan ligger ner.

  Nästa gång ger väl lymmeln sig på Cortana.

 5. Hakan_Ander says:

  Jag är lite splittrad i frågan. Vissa serier vill man ju kolla hela med en gång och vissa vill man ju suga på som en god karamell. :man_shrugging:

 6. pao says:

  Hoppas att Disney + kommer snabbt till Sverige :slightly_smiling_face:

 7. Jocko says:

  Men av Disney+ går det att binga :grin:

 8. SweSG says:

  Jag matar igenom massvis av serier snabbt. Är den bara bra så! Hatar att vänta på nya avsnitt. Jag kan dock sakna väntan från förr ibland också. Något att längta efter på en fredagskväll till exempel! Nu ser man skiten snabbt och glömmer bort!

 9. Lord_Json says:

  Jag föredrar att få hela säsongen på en gång, men kan acceptera ett avsnitt i veckan på nya serier/säsonger. Netflix gör ju så med en del serier som produceras ihop med andra kanaler t ex. Men är det tidigare sänt material ska allt ut på en gång.

Fortsätt snacket i Bubblan!