Nyheter

DJI lanserar Mavic Air 2

Pro Air?

DJI har nu lanser­at Mav­ic Air 2 med extra allt.

Det innebär en bät­tre kam­era med högre upplös­ning, en gim­bal med tre axlar, bät­tre fly­g­möj­ligheter och bät­tre bat­teri.

Mavic Air 2

Drönaren Mav­ic Air går i lin­je med Pro-serien, drönaren fälls ihop och bli ytterst porta­bel och kan med lät­thet bäras runt i en väs­ka. Dock är Mav­ic Air 2 lite större än föregående ver­sion. Men det ger ock­så hela 34 minut­ers fly­gtid, vilket är mer än Mav­ic Pro 2.

Mavic Air 2

Kam­er­an som nu kom­mer med Mav­ic Air 2 är en “Quad Bay­er” CMOS kam­erasen­sor som huser­ar hela 48 megapixlar när det kom­mer till fotografi­er. Stan­dard­up­plös­nin­gen är 12 megapixlar och vid filmn­ing i 4K video så är det 60 bil­dru­tor per sekund. Men vill vi använ­da HDR så är det 30 fps som gäller.

Mavic Air 2

Myck­et har även hänt när det kom­mer till mjuk­varan och Mav­ic Air kan nu analy­sera vad det är för scener som fil­mas och anpas­sar därefter inställ­ningar­na efter om det solnedgång, blå him­mel, gräs, snö eller träd. Med Mav­ic Air 2 så läm­nar nu DJI Wi-Fi och låter Air kom­ma in i vär­men med Ocu­Sync 2.0
2.4 GHz/5.8 GHz Auto-Switch­ing.

Käl­la:DJI

Kommentarer