Skrivet den 2 juli 2019 kl 09:34 av Elfordon6 kommentarer923

Stockholm får ny elsparkcykel-tjänst
Säg hej till Circ

Om du fortfarande tycker det är svårt att hitta en ledig elsparkcykel på gatorna i Stockholm så blir det nu lite lättare då det tyska Circ har kommit till stan.

Totalt har bolaget släppt lös 200 elsparkcyklar på gatorna och likt flera andra aktörer tar bolaget 10 kronor för att låsa upp en elsparkcykel och sedan kostar det 3 kronor per minut. De lyfter samtidigt fram sitt samarbete med myndigheter och organisationer och säger i ett pressmeddelande:

”Ansvarsfullhet genomsyrar hela vår verksamhet och vi har anställt ett team av medarbetare som löpande ska säkra elsparkcyklarnas kvalitet och att cyklarna finns tillgängliga där behovet finns och i enlighet med alla lagar och regler”

 

Via Breakit, källa Circ

Kommentarer

 1. Esse says:

  Man måste ju fundera, vilka kommer hitta till dessa som redan har konto hos Lime, Voi, Tear, och vad nu de andra heter i huvudstaden.

 2. marten says:

  En app för alla !! Som ja alltid sagt , detta funkar ej !!

 3. Tobias_Lehning says:

  One app to rule them all!!!

  Provade en scooter i veckan (malmö), sjukt kul men fick ladda ner voi, lime och tier för att kunna ta vilken som, som var närmast… bökigt.

 4. marten says:

  Ja vet ”lite drygt e de ” - kanske inget världsproblem men satan va smidigt de skulle va !!

 5. Sledde says:

  Kanske blir lite smidigare i framtiden med ”Sign in With Apple”?
  Även om man behöver flera appar kanske man inte behöver skapa upp användare för varje app.

 6. kenjon says:

  Det är samma problem vid laddning av elbilar, olika leverantörer har olika lösningar med kort/tag etc. Mycket få som tar VISA/MC.
  Det var ju så på mackarna förr också, varje bensinbolag hade sitt eget kort. Så det kommer nog en enklare lösning någon gång i framtiden :slight_smile:

Fortsätt snacket i Bubblan!