Skrivet den 26 februari 2019 kl 07:01 av BilarKommentarer inaktiverade för Elon Musk twittrar innan han tänker igen.1002

Elon Musk twittrar innan han tänker igen.
Att tiga är guld

Elon Musk fortsätter, trots sitt förbud, att twittra ut saker som får SEC att se rött.

The U.S. Securities and Exchange Commission (SEC) och Elon Musk har tidigare kommit till en överenskommelse att han inte ska twittra om saker om Tesla Inc. som kan påverka marknaden utan att få tillåtelse från Tesla. Detta efter att han för ett år sedan skickade ut en tweet om att han hade säkrat finanserna för Tesla. Något som SEC kom fram till kunde påverka marknaden.

Men så satt han där som en annan president och twittrade hejvilt om hur många bilar som skulle levereras under 2019 och SEC är inte sena att svara. Dock inte på twitter utan de har enligt Bloomberg gått till en domare för att det hela ska få rättsliga konsekvenser.

Elon Musk försökte rädda det hela genom att twittra ut att han faktiskt menade hur många bilar som skulle leveras utifrån den produktionstakt som fanns för tillfället. När det hade föga effekt på SEC så gjorde han var varje geni gör – han twittrade ut en MEME.

Källa:Bloomberg

Källa: Mashable

Comments are closed.