Skrivet den 21 juli 2019 kl 11:16 av Apple21 kommentarer670

Få en renare upplevelse i Facebook-appen
Ta bort alla onödiga ikoner!

Marketplace, Videos on Watch, grupper och din profil är några av ikonerna vi har i botten av Facebook-appen men nu går det att slippa dem. Facebook har i dagarna skickat ut en uppdatering som ger användare kontroll över vilka ikoner som ska visas i botten av Facebook-appen. Genom att använda 3D Touch eller long press på en av ikonerna får vi upp en fråga om vi vill behålla den eller inte.

Detta går att göra på alla ikoner förutom notiser, nyhetsflödet och hamburgermenyn så det går att gå från sex ikoner till enbart tre. Som alltid när det handlar om Facebook så får inte alla funktionerna samtidigt. Men för oss som hatar meningslösa notiser som lyser rödare än danska flaggan är detta en väldigt välkomnande funktion. Än så länge har vi bara sett funktionen på iOS-enheter.

Kommentarer

 1. calinou says:

  Hamburgermenyn? danska flaggan? Tacksam för en mer utförlig beskrivning hur man gör för att avaktivera eller visa en film?

 2. Marcus_Attefors says:

  De tre strecken längst till höger i menyn nedtill, de kallas ofta hamburgermeny då det är som två bröd och ett kött :slight_smile:

  Hur menar du med att inte visa videos?

 3. Hakan_Ander says:

  Det är synd att man inte kan 3D toucha bort det feta strecket längst ner. :joy:

 4. marten says:

  Jorå de funkar , länge sen de kom ju :innocent::joy:

 5. Marcus_Attefors says:

  Nä funkar inte, han har inte fått nya funktionen ännu :slight_smile:

 6. Mathias_Severyd says:

  För ett par månader sedan jagade folk som saknade marketplace ikonen varför man aldrig fick den, nu ska den bort tydligen… Förvirringen är total… :man_shrugging:t2::joy::joy::joy:

 7. marten says:

  Allt Man inte har ska man ha … när man får de - så ska de väck … lite som - strömmen e borta ( de e kväll ) nu kom den tillbaka , bra då lägger ja mig … :innocent::man_shrugging:t2::zipper_mouth_face:

 8. marten says:

  Du som kan en del … hur får jag fram så ja ser mina vänners födelsedagar - kommande … nu har dom även försvunnit från där man kan söka … har ios 13 iPhone Max …

 9. Jocko says:

  Den funktionen verkar vara borttagen. På datorn är det Evenemang - Födelsedagar

 10. marten says:

  Kan inte heller hitta , sjuuuukt dåligt …

 11. Jocko says:

  Tidigare så låg det under Händelser i appen. Förvirrande när det ligger under Evenemang på webbsidan :thinking:

 12. marten says:

  Verkligen … kan inte änns söka upp de nu - blir bara olika grupper mm mfl som resultat inte sina vänner kommande f dagar …

Fortsätt snacket i Bubblan!