Skrivet den 9 juli 2019 kl 08:16 av Film & serier2 kommentarer419

Stranger Things har nu setts av 40 miljoner
Inte så konstigt

Att Netflix tv-serien Stranger Things var populärt var det ingen som tvivlade om. Netflix som på senaste tiden börjat avslöja mer och mer av sina siffror har nu gått ut med exakt hur populärt Stranger Things är (självklart är detta för att visa på att de är obesegrade på streamingtoppen i en marknad som börjar bli allt mer fullproppad med olika streamingtjänster). På fyra dagar efter 4 juli har serien setts av 40.7 miljoner konton. Den siffran gör serien till den mest sedda inom det tidsspannet. 18.2 miljoner har redan sett klart hela säsong 3.

Netflix räknar ett konto som sett minst 70% av en episod eller film som en visning. De över 40 miljoner visningarna gör tv-serien till en av Netflix mest sedda serier och siffran kommer inte mattas av. I jämförelse så sågs Netflix filmen Murder Mystery av 30.9 miljoner konton på tre dagar och för Netflix Umbrella Academy så tog det en hel månad att nå 45 miljoner visningar.

Via: Engadget

Källa: Netflix

Kommentarer

  1. Zop says:

    Mitt konto är inte ett av de 40 miljoner kontona. Inte för att jag är ointresserad av serien utan för att jag prioriterat annat.

  2. Esse says:

    Inte jag heller, verkar skrämmande!

Fortsätt snacket i Bubblan!