Boy Child Clouds Kid

Skrivet den 22 november 2019 kl 19:27 av AKommentarer inaktiverade för Glädjen att vinna och samtidigt ge leder Miljonlotteriet framåt!296

Hela detta inlägg är ett samarbete med Miljonlotteriet

Glädjen att vinna och samtidigt ge leder Miljonlotteriet framåt!
Hjälp Miljonlotteriet att bekämpa missbruket för varje köpt skraplott

Miljonlotteriet ägs av IOGT-NTO som är en känd förening som gör mycket gott ute i samhället med en särskilt inriktning på just missbruk och ett nyktrare samhälle. Besök siten eller Miljonlotteriets youtube för att få ta del av information om deras senaste erbjudanden och kampanjer där du kan vara med och tävla om fina vinster och samtidigt bidra till ett nyktrare samhälle för varje lott du köper eller bingo du spelar På Wikipedia kan du läsa mer historia bakom hur Miljonlotteriet kom till. Vill du läsa om vad föreningen arbetar med så hittar du mer information på iogt.se.

Kampanjer varje vecka på Miljonlotteriet!

Som nämnt så går det en del av varje såld skraplott eller bingo till att kämpa för ett drogfriare samhälle. Faktum är att Miljonlotteriets intäkter under 2000-talet har bidragit med nästan 2 miljarder kronor till IOGT:s arbete som de kallar för goda gärningar. Med tiden så har de kunnat samla en lista med över 50 goda gärningar deras bidrag har gått till. Varje vecka så har Miljonlotteriet dessutom kampanjer som du kan delta i och dessa varierar kraftigt men är alla skapade för att bjuda på extra underhållning Miljonlotteriets motto är helt klart att underhållning också kan leda till något bra.

Var med i nitlottsdragningen och ta chansen att vinna en bil!

Personer som spelar på någon av Miljonlotteriets spel “Original” och “Resan” får vara med i en extradragning där det går att vinna en bil. 8 bilar per år lottas ut via nitlottsdragningen! 

Många av priserna och tävlingarna på Miljonlotteriet består av fina priser som bilar, resor, hus och interiör och liknande. Det går också att spela jackpot-bingo där man kan tävla om olika stora potter. På hemsidan så kan du också följa vad andra personer runt om i landet har vunnit!

IOGT NTO:s arbete för drabbade barn

Miljonlotteriet

Ett av de absolut största problemen idag när det kommer till missbruk är att det är många anhöriga, däribland framförallt barn som far illa och som inte har den trygga uppväxt som alla barn förtjänar att ha. IOGT arbetar för att barn som växer upp under missförhållanden också ska få en chans att skapa fina minnen och anordnar ofta aktiviteter för barn, däribland sommarläger och andra läger kontinuerligt under hela året.
IOGT-NTO-rörelsen är en ideell förening som verkar för att bekämpa de problem och svårigheter som alkohol medför i samhället. Många av medlemmarna har vuxit upp med föräldrar som har haft missbruksproblem och vet hur viktigt det är att ge barnen mer trygghet så att de inte ska falla in i samma mönster när de växer upp! Några av de goda gärningar som Miljonlotteriets intäkter bidragit till är bland annat hjälp för hemlösa och insatser för att förbättra behandlingshem i landet.

Comments are closed.